torstai 11. huhtikuuta 2013

Vuohenjuusto-herkkusienet

Ah, sieniä!

Miten sienet voivatkaan jakaa niin mielipiteitä? Meillä on kotona aina sieniä syöty ja ehkä sen takia olen myös itse niiden suurystävä. :) Vielä kun niihin lisää toisen intohimoni, juuston, niin ai ai ai! Tämä ohje on jälleen kerran Pirkka Ruoka-lehdestä. Se vaan on niin hyvä lehti! :D Oon monesti ajatellut laittaa lehdelle palautetta, että on kyllä osannut oikeista naruista vetää, kun sellaisen lehden on kehittänyt! :)

Vuohenjuusto-herkkusienet

1 rs (500 g) Champ grilliherkkusieniä
1 sipuli
1 rkl öljyä
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 pkt vuohenjuustoa
kirsikkatomaatteja
(yrttejä)

1. Irrota puhdistetuista sienistä jalat. Hienonna jalat ja sipuli, kuullota niitä öljyssä. Mausta. Levitä sienten lakit vuokaan ja täytä ne sipuliseoksella.






2. Viipaloi juusto ja nosta viipaleet sienten päälle. Kypsennä 225 asteessa n. 10 min. Tarjoa esimerkiksi lohkoperunoiden ja paistin kanssa. :) Tästä blogista löytyy ainakin niihin ohjeet!



Piparminttuisen arvio

** = 9

Helppo ja hyvä ohje, joka varmaan olisi saanut vielä paremmat arvostelut, jos tämä bloggari ei olisi ollut niin hajamielinen että unohti kokonaan suolan ja pippurin! En käsitä, miten näin voi käydä. Oli vähän liian monta rautaa samaan aikaan tulessa. :D Lisäsin sen kyllä myöhemmin, mutta varmaan enemmän se makua siellä sisällä olisi antanut. Olen nolo wanna-be-bloggari. Mutta kannattaa kyllä kokeilla! :) 



2 kommenttia:

  1. moikka! Hienoa nähdä täällä blogimaailmassa tuttuja (ja melkein naapureita!). ;) Nämä sienet vaikuttavat hyviltä. Ehkä ne pääseät ruokalistalle tässä piakkoin. :)

    --salla

    VastaaPoista
  2. Hei kiva ja kiva kun tulit lukijaksi! :) Nuo oli kyllä hyviä sieniä! Herkkusieniä. ;)

    VastaaPoista