perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kirjolohikastike

Heipparallaa!

Opiskelijana joudun tunnustamaan, että kalaruoat ovat usein liian kalliita opiskelijabudjetille, joten aina kun kalaa saa, on se todella harvinaista herkkua! Näin honeymoonilla tietenkin herkutellaan ja siksi päätin valmistaa ihanalle miehelleni kirjolohikastiketta ja varhaisperunoita. 


Kirjolohikastike

1-2 rkl öljyä
300-400 g marinoituja kirjolohisuikaleita
½ purjoa
1 tlk ruokakermaa
ripaus suolaa
pippuria

kastikkeen kanssa varhaisperunoita ja vihersalaattia

1. Paista suikaleet kuumassa öljyssä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pilkottu purjo ja kerma. Hauduta 5-10 min.

2. Mausta maun mukaan. :)





Uusi kauan odotettu paistokasarimme pääsi käyttöön!
 


 Nämä kalat paistuivat 5-10 minuutissa.



 Ah, purjoa!


 Kalat ja purjo sekoitettuna kermaan.



 Käytin sitruunapippuria, joka mielestäni toimi hyvin!





Varhaisperunat ja salaatti viimeistelevät kokonaisuuden.



Piparminttuisen arvio

*** = 10-

Tämä on yksi suosikkikalaohjeistani - helppoa ja nopeaa! Suosittelen maistamaan kastiketta ennen mausteiden lisäämistä. Omat kalasuikaleeni taisivat olla jo valmiiksi melko maustettuja. :) Helppo kalaruoka sinulle, joka et ole ehkä paljon kalasta mitään valmistanut!

Ps. Laitoin tähän päivitykseen kuvat vasta ohjeen jälkeen selkeyttä tuodakseni. Huono/hyvä kehityssuunta? :)

2 kommenttia:

  1. Kuvat on oikein hyvä kehityssuunta! Tykkään "vaihe vaiheelta" -ohjeista, erityisesti kuvitettuina :)

    VastaaPoista
  2. Kiva! :) Seuraavaks toivon vielä parempaa kameraa, jolla sais parempia kuvia!

    VastaaPoista