perjantai 3. toukokuuta 2013

Kevättä ja kreikkalaista salaattia!Hei rakkaat ystävät! 

Hiljaiselossa on nyt tämä blogi jo hetken aikaa ollut. Muutto on vienyt yllättävän paljon voimia ja vaikka syöty toki on ja kuvattukin jopa, niin kaikki jutut eivät vielä tänne asti ole päätyneet. :) 

Sain muuttolaatikkojen keskellä kylään yhden hyvän ystävän, ja hänen kanssaan syötiinkin sitten vaikka mitä hyvää! Muun muassa tuota kreikkalaista salaattia, josta onkin kuva tuossa ylhäällä. Jos tomaattia, kurkkua, salaattia, fetaa ja paprikaa löytyy kaapista, niin salaatti on valmis! Salaattikastikkeeksi neitsytoliiviöljyä omaan makuun sopivilla mausteilla maustettuna. :) 

Olen kyllä niin onnellinen tästä keväästä! Eilen näin jopa ensimmäiset valkovuokot ja näitä narsissejahan ollaan jo saatu ihailla jonkin aikaa! 

Kertokaahan ystävät rakkaat, millaisia ohjeita haluaisitte saada? :) Lupaan päivittää vaikka kolmen ensimmäiseksi kommentoineen toiveiden mukaan jonkinlaisen ohjeen. :)

Ihanaa kevättä! <32 kommenttia:

  1. Toivottuja ohjeita ovat hyvin suklaiset ja makeat ohjeet! Ja myös kaikki aurajuustoa sisältävä (täällä oli jo esimerkiksi se eräs pastaohje, joka menee heti testaukseen) on tervetullutta :-) Lisäksi ois kiva kuulla siun bravuuriohjeista!

    VastaaPoista
  2. Selvä! Tämä toive rekisteröity! Lähden heti miettimään, mitä voisin kokata tuollaista. Varmaan joku täällä kotonakin olisi iloinen jostain makeasta välillä. ;) Ja nyt varsinkin, kun saatiin häälahjaksi yleiskone!

    VastaaPoista