maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ohjeet järjestykseen

Heippa!

Nyt en tule jakamaan teille mitään ohjetta, vaan ajattelin tulla kertomaan teille, mitä olen tässä viime päivät puuhaillut. :) Kaikki jotka ovat nähneet ruoka- ja leivontaohjeeni tietävät, että niitähän on valtavasti. Niin valtavasti, että totesin vaan, että tätä menoa joudun ostamaan niille oman kirjahyllyn muutaman vuoden päästä... :DNiinpä otin kesäprojektikseni käydä läpi kaikki ohjeet ja heittää kylmästi roskiin ne, joita en ole aikoihin tehnyt tai jotka muuten vaan olen todennut omalla kohdallani turhiksi. Luonnollisesti roskiin menee sitten moni hyväkin ohje, mutta uusia ohjeita tulee koko ajan niin paljon, että jostain karsiminen on aloitettava. :) 

Olen sen verran vanhanaikainen, että olen kerännyt kaikki ohjeeni joko ruokalehdistä, blogeista tai ystäviltä käsin kopioiden. Tätä aion edelleen jatkaa - siinä vaan on sitä jotain! Heti kopioimisen jälkeen olen siirtänyt ohjeen suoraan kansioon. Tämän kesäuudistuksen myötä en siis enää jatkossa siirrä ohjeita suoraan kansioon, vaan testaan ne ennen tallettamista. Vanhoja ohjeita olen nyt alkanut käydä läpi lajittelemalla ne niihin, jotka haluan säilyttää ja niihin, jotka vielä pitää testata. Loput menevät roskikseen. :) 


Aikamoinen lajittelu tässä on ollut, mutta samalla tämä on kyllä kivaa. <3
Moni ohjeista on ystäviltä saatuja, kuten nämä Suvin minttusuklaakeksit, jotka ovat vielä testaamatta!
Siinä on vielä paljon kokattavaa ja leivottavaa. :)

Kerään paljon ohjeita myös esim. RuokaPirkasta.

Miten te lukijat keräätte ohjeita? Oletteko modernimpia kuin minä vai tällaisten perinteisten käsin kopioitujen ohjeiden ystäviä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti