sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kanttarelli-cannelonit

Maukasta sunnuntaita kaikille!

Perheen keliaakikko ei ole kotona ja huomaan tekeväni kaikkea, mitä gluteenittomana en voisi tehdä. Canneloni-makaroneja en ole nimittäin gluteenittomina löytänyt - oletteko te?

Tässä jakoon herkkuruokaohje kaikille sienien ystäville! Ohje on alunperin jostain aikakauslehdestä bongattu.

Kanttarelli-cannelonit

Canneloni-makaroneja

Täyte

1 l sieniä (itse käytin kuivattuja kanttarelleja)
1 punasipuli
3-4 aurinkokuivattua tomaattia
½ dl basilikasilppua
suolaa
rouhittua mustapippuria

Kastike

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
1 prk (200 g) pehmeää raejuustoa
2 ½ dl kolmen juuston kermaa
2 tl sokeria
1 tl suolaa

Pinnalle

1 dl parmesaanijuustoa

1. Jos käytät kuivattuja sieniä, liota niitä jonkin aikaa kylmässä vedessä. Puhdista ja pilko sienet ja sipuli. Kuullota niitä pannulla, kunnes sienistä lähtee neste.

2. Valuta ja pilko tomaatit. Lisää mausteiden kanssa pannulle ja ja kuullota vielä 5 min.

3. Täytä cannelonit sieniseoksella. Aseta putket vierekkäin voideltuun uunivuokaan. 

4. Sekoita kastikkeen aineet ja kaada vuokaan. Itse laitoin raejuuston vasta tässä vaiheessa kastikkeeseen, vaikka alkuperäisessä ohjeessa se neuvottiin laittamaan jo täytteeseen.

5. Paista 200 asteessa noin 30 min.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti