perjantai 22. maaliskuuta 2013

Broileri-pestolasagne

Tämän ohjeen bongasin Koskenlaskija-paketin kyljestä ja se kuulosti sen verran eksoottiselta, että tuli heti kokeilulistalle. 

Broileri-pestolasagne

9 lasagnelevyä
600 g marinoituja broilerisuikaleita (itse laitoin 700 g hunajamarinoituja)
1 sipuli

Kastike

3 rkl Valio Oivariini juoksevaa
3/4 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 paketti Valio Koskenlaskijaa
1 dl pestoa
½ tl mustapippuria

1. Paahda broilerinsuikaleet ja sipuli kypsäksi pannussa. 


2. Keihauta jauhot kattilassa, lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna, kunnes sakenee. Lisää juusto, pesto ja pippuri. Sekoita, kunnes juusto sulaa.


 3. Kaada voideltuun vuokaan kastiketta ja laita päälle kolme lasagnelevyä ja kanaa. Toista näitä kerroksia, päällimäiseksi kerrokseksi laita juustokastiketta. 

4. Kypsennä 200 asteessa n. 45 minuuttia. Peitä loppuvaiheessa leivinpaperilla, jotta ei pala.


Piparminttuisen arvio

** = 9+

Oli kyllä oikein hyvää! Vihreä väri hämäsi ainakin miestäni, mutta hänpä ei tiennyt että siinä on pestoa. ;) Kannattaa tosiaan peittää vuoka loppuvaiheessa, jotta ei pala. Hauska perusohje, jossa on kuitenkin jotain erityistä! En ole ennen kanaa laittanut lasagneen ja oli ihan hauska se testata. Mausteita saattaisin seuraavalla kerralla hieman lisätä. :)



4 kommenttia:

  1. hmm.. koskenlaskijajuustoa..nam :)

    VastaaPoista
  2. Sitä tulee käytettyä yhteen jos toiseenkin ruokaan. ;)

    VastaaPoista
  3. Kuullostaa sairaan hyvältä :P omnom !
    -emmi

    VastaaPoista
  4. Se oli kyllä hyvää! :) Kannattaa kokeilla! S tykkäsi myös! :D

    VastaaPoista