maanantai 11. maaliskuuta 2013

RuokaKlubi, mikä se on?

Heippa ystävät! 

Mainitsin tuossa muutama päivitys sitten, että olen perustanut RuokaKlubin. Siis minkä?

Idea on hyvin yksinkertainen ja lähti liikkeelle tosi pienistä asioista. Minulla oli kaksi unelmaa. Ensinnäkin halusin pitää yllä kirjeenkirjoitustaitoa ja vaikka sähköposti ja facebook ja blogger ovat tosi käteviä, niin se ei koskaan korvaa sitä tunnetta, kun saat postiluukusta aidon kirjeen!

Halusin siis saada kunnon etanapostia. Samalla halusin yhdistää tämän jotenkin suureen intohimooni, nimittäin ruoanlaittoon ja leivontaan. Aloin muistella, kuinka äitini on joskus kertonut olleensa mukana jonkinlaisissa leivontakerhoissa joskus nuoruudessaan. Siis ihan virallisissa sellaisissa. :) Miksei sellaisia ole enää, liittyisin heti! Vai onko sellaisia vielä? Tietääkö joku?

En halunnut jäädä tuhlaamaan aikaa, niinpä perustin sellaisen itse! Sain ideasta innostumaan kymmenen muutakin leipojaa ja näin leivontarinki oli perustettu. Idea on siis tämä:

- Vuorotellen valitaan teema, jonka mukaan kaikki leivonta- ja ruoanlaitto-ohjeet valitaan (esim. muffinnit, salaatit jne.).

- Minä aloitan kierroksen lähettämällä kirjeen ensimmäiselle klubilaiselle, joka lisää kirjeeseen oman ohjeensa ja lähettää seuraavalle jne. Näin samat ohjeet jatkavat ringissä ja kaikki saavat jokaisen ohjeen. Kun toinen kierros alkaa, otan oman ensimmäisen kierroksen ohjeeni pois ja laitan uuden teeman mukaisen ohjeen tilalle.

- Jokaisella on viikko aikaa pitää kirjettä ja kopioida ohjeita itselleen. Näin yksi rinki ei mene liian pitkäksi. :) 

Olen itse tästä kovin innoissani - toivottavasti myös muut klubilaiset. :) 

Voisin perustaa vaikka toisenkin ringin, joten jos innostuit yhtään ajatuksesta, ota yhteyttä, niin laitetaan uutta rinkiä pystyyn. :) 

Halauksin,

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti